Eerste containers met hulpgoederen van veteraan Bert Kleine Schaars uit Deventer gaan morgen naar Libanon

Zes zeecontainers vol met kleding, houdbaar voedsel en medische artikelen gaan morgen vanaf de haven van Rotterdam naar het zwaar getroffen Beiroet. Veteraan Bert Kleine Schaars uit Deventer, die ruim twee weken geleden een actie voor Beiroet startte, is apetrots. “Fantastisch hoe de spullen van alle kanten onze kant op komen.”

Kleine Schaars is met zijn actie ‘Veteranen steunen Beiroet’ de samenwerking aangegaan met Containers of Love, een actie van een Libanese vrouw uit Roermond. Het doel is zoveel mogelijk bruikbare spullen in te zamelen voor de inwoners van de Libanese hoofdstad.

Lees het volledige artikel hier

Categories :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.